Skinti po 1-4 savaičių
Rodomi visi rezultatai: 10
-
Mikrožalumynai | Agurklė vaistinė
Mikrožalumynai
Vaistinė agurklė
Subtilaus skonio mikrožalumynai primenantys šviežius agurkus. Itin tinkantys žuvies patiekalų pagardinimui.
-
Mikrožalumynai | Bastučiai japoniniai „Mizuna“
Mikrožalumynai
Japoniniai bastučiai „Mizuna“
Švelnaus garstyčių skonio. Puikiai tinka šaltiems sūrio patiekalams ir salotoms pagardinti.
-
Mikrožalumynai | bastučiai sareptiniai „Red Frills“
Mikrožalumynai
Sareptiniai bastučiai „Red Frills“
Maloniai aitrūs. Jūsų patiekalams suteiks subtilumo ir išryškins pagrindinių ingredientų skonį.
-
Mikrožalumynai | bazilikai citriniai kvapieji
Mikrožalumynai
Bazilikai citrininiai kvapieji
Virtuvės šefai mėgsta juos patiekti su saldžiais desertais ar kaip subtilų kokteilių pagardą.
-
Mikrožalumynai | burokėlių veislių mišinys
Mikrožalumynai
Lapinių burokėlių mišinys „Rainbow Mixture“
Idealūs salotoms ir riebiems, sotiems patiekalams pagardinti.
-
Mikrožalumynai | kopūstai garbanotieji „Westland Autumn“
Mikrožalumynai
Garbanotieji kopūstai „Westland Autumn“
Švelnaus skonio, puikiai tinka salotoms ir žaliesiems kokteiliams.
-
Mikrožalumynai | kopūstai skroteliniai „Tatsoi“
Mikrožalumynai
Skroteliniai kopūstai „Tatsoi“
Lengvai augantys ir, ko gero, universaliausi mikrožalumynai tinkantys beveik visiems patiekalams.
-
Mikrožalumynai | Rūgštynės rausvosios
Mikrožalumynai
Rausvosios rūgštynės
Švelniai rūgštaus skonio: puikiai dera su kiaušiniais, sūrio ir žuvies patiekalais.
-
Mikrožalumynai | žirniai „Stardust“
Mikrožalumynai
Žirniai „Stardust“
Saldoko skonio. Tinka patiekalams, kuriuose reikia subalansuoti rugštūmą, sūrumą ir saldumą.
-
Mirkožalumynai | Pipirnė sėjamoji
Mikrožalumynai
Pipirnė „Common“
Sėjamosios pipirnės puikiai tinka sumuštiniams su sūriu, sriuboms ir gaiviems kokteiliams.