Mineralinės trąšos

Trąšos spygliuočiams ir dekoratyviniams augalams

1 kg (NPK 12-8-16)

Tręšiant šiomis kompleksinėmis trąšomis sodinukas įgauna reikalingų medžiagų spartesniam augimui, sodresniai spalvai, be to spygliuotis ir dekoratyvinis augalas būna atsparesnis šalnoms, lengviau prigyja persodinus.

Kategorijos: ,

Aprašymas

Mineralinės trąšos

Trąšos spygliuočiams ir dekoratyviniams augalams

1 kg (NPK 12-8-16)

Tręšiant šiomis kompleksinėmis trąšomis su specialiai spygliuočiams ir dekoratyviniams augalams pritaikyta formule, sodinukas įgauna reikalingų medžiagų spartesniam augimui, sodresniai spalvai, be to spygliuotis ir dekoratyvinis augalas būna atsparesnis šalnoms, lengviau prigyja persodinus.

Informacija

O trąšose esantys MIKROELEMENTAI praturtina dirvožemį, sudarydami ilgalaikį trąšų poveikį bei užtikrindami, kad spygliuotis ar dekoratyvinis augalas įsisavins naudingąsias medžiagas. Be to, tai trąšos BE CHLORO ir BE NITRATŲ, dėl šio ypatumo greičiau vystosi spygliuočio ir dekoratyvinio augalo biologiniai procesai. Šios trąšos yra granuliuotos. Dėl kiekvienoje granulėje esančių maisto medžiagų komplekso, jose esantys elementai pasiskirsto tolygiai po visą tręšiamą plotą ir jis įgauna vienodą kiekį naudingųjų maistinių medžiagų.

Galiojimo laikas

Laikant trąšas sausai, apsaugojus nuo tiesioginių saulės spindulių, naudojimo laikas neribojamas.

Tręšimo būdas

Trąšas tolygiai paskleisti anksti pavasarį. Lengvesnėse dirvose tręšti vasarą 2 -3 kartus. Sausuoju periodu būtina palaistyti.

Tręšimo normos

  • Tujoms, tujiniams augalams – 70-120g (vienam augalui)
  • Žemaūgėms pušelėms, eglaitėms – 10-25g (vienam augalui)
  • Kukmedžiams, kadagiams, kėniams – 50-100g (vienam augalui)
  • Eglėms, pušims, maumedžiams – 100-300g (vienam augalui)