Prieskonių sėklos - Bazilikai

  • Bazilikai

    Citrininiai bazilikai

    Vienmečiai. Tinka auginti kambaryje arba lauke. Sėjami lysvėse atvirame dirvožemyje nuo gegužes vidurio iki liepos ir persodinami po 4 savaičių arba sėjami tiesiai į vazonus ir praretinami.

  • Bazilikai

    Kvapieji bazilikai

    Tinka auginti kambaryje arba lauke. Sėjami lysvėse atvirame dirvožemyje arba vazonuose nuo ankstyvo pavasario iki rudens. Atėjus rudeniui, kelis sodinukus iškaskite ir pasodinkite i vazonus augti patalpoje.

  • Bazilikai

    Kvapieji bazilikai

    Tinka auginti kambaryje arba lauke. Sėjami lysvėse atvirame dirvožemyje arba vazonuose nuo ankstyvo pavasario iki rudens. Atėjus rudeniui, kelis sodinukus iškaskite ir pasodinkite i vazonus augti patalpoje.

  • Bazilikai

    Kvapieji bazilikai

    Tinka auginti kambaryje arba lauke. Sėjami lysvėse atvirame dirvožemyje arba vazonuose nuo ankstyvo pavasario iki rudens. Atėjus rudeniui, kelis sodinukus iškaskite ir pasodinkite i vazonus augti patalpoje.

  • Bazilikai

    Kvapusis bazilikas

    Sėjami lysvėse atvirame dirvožemyje nuo kovo iki liepos, o po 4 savaičių persodinami. Galima sėti iš karto į vazonus ir šiek tiek praretinti. Šis bazilikas pasižymi išskirtiniu cinamono aromatu ir yra dažnai naudojamas su pyragaičiais ir desertais.

  • Bazilikai

    Kvapusis bazilikas

    Sėjami lysvėse atvirame dirvožemyje nuo kovo iki liepos, o po 4 savaičių persodinami. Galima sėti iš karto į vazonus ir šiek tiek praretinti. Gamindami patiekalą pačioje pabaigoje įdėkite baziliko lapų. Lapus galima vartoti žalius arba džiovintus. Džiovintus laikykite tinkamoje vietoje.10100

  • Bazilikai

    Kvapusis bazilikas

    Sėjami atvirame dirvožemyje nuo kovo iki liepos arba iš karto į vazonus ir šiek tiek praretinti. Šio baziliko lapai raukšlėti, gali išaugti iki 12–14 cm ilgio! Dideli švelnaus aromato lapai suteikia puikų skonį, įvyniojus į juos žuvį arba vištieną, darant sumuštinius su mocarela arba įdėjus jų į šaltus makaronų patiekalus.

  • Bazilikai

    Kvapusis bazilikas "Common"

    Sėjami atvirame dirvožemyje nuo kovo iki liepos ir po 4 savaičių persodinami arba iš karto į vazonus ir šiek tiek praretinami. Gamindami patiekalą pačioje pabaigoje įdėkite baziliko lapų. Šis bazilikas labai tinka bulvių patiekalams ir pomidorų padažams.

  • Bazilikai

    Kvapusis bazilikas "Thai"

    Sėjami atvirame dirvožemyje nuo kovo iki liepos ir po 4 savaičių persodinami arba iš karto į vazonus ir šiek tiek praretinami. Šis bazilikas turi mažus lapus ir violetinius kotelius. Skonis turi subtilų saldymedžio arba anyžių aromatą, šiek tiek primena pipirą.